Hunter Management Partners

HMP is in 2010 opgericht door Wim Jager en sinds 2018 is Simone Schasfoort mede vennoot en vormen zij samen de directie (managing partners). Het team van HMP bestaat uit partners, associate- en samenwerkings partners en office management. Een partner van HMP heeft een breed takenpakket en houdt zich uiteraard bezig met onze “core business”; de dienstverlening van ons bureau. Daarnaast is de partner verantwoordelijk voor acquisitie en het relatiebeheer van de eigen relatieportefeuille. De partners van HMP zijn: Wim Jager, Simone Schasfoort en Vera Verlooij

Associate partners

Ter versterking van het team van partners, werken wij samen met associate partners. Een associate partner is een zelfstandige professional die zich op een bepaald gebied heeft gespecialiseerd en conform de methodieken en standaarden van Hunter Management Partners werkt. Een associate partner wordt geroemd om zijn/haar specialisme. De associate partners van Hunter Management Partners zijn:  Bert Roelofs, Chris Westerlaken, en Benno Diederiks

Samenwerkingspartners

Strategische samenwerking met MKB Advies Partners

HMP is met ingang van 1 januari 2018 een strategische samenwerking aangegaan met MKB Advies Partners. HMP gaat exclusief alle adviesdiensten voor MKB Advies Partners verlenen op het gebied van HRM, arbeidsrecht en verandermanagement.

Uiteraard blijven wij als HMP actief en als realisatiebureau onze specifieke dienstverlening aanbieden, maar daarnaast zullen wij ook via MKB Advies Partners ondernemers uit het MKB ondersteunen en op onze adviesgebieden gesprekspartner zijn voor een aantal brancheorganisaties.

Met de strategische samenwerking heeft HMP de beschikking over een goed professioneel netwerk, die wij kunnen inschakelen als er binnen uw organisatie vraagstukken zijn op één van onderstaande onderwerpen. MKB Advies Partners kent verder de adviesgebieden:
– Bedrijfsovername en –opvolging
– Financiering
– (Retail) Bedrijfsvoering
– Toekomst (strategie)
– Subsidies

Nieuwsgierig naar MKB Advies Partners … kijk eens op www.mkbap.nl

Samenwerking met Power4people

HMP heeft Power4people voorgedragen bij een aantal van haar relaties als het gaat om de uitvoering van trajecten op het gebied van Outplacement, re-integratie spoor 2, spoor 3 en coaching.

Bij Power4People geloven ze in de kracht van werk. Werk draagt bij aan inkomen, structuur, contact, waardering, ontwikkeling en zingeving. Vanuit deze overtuiging inspireert en motiveert Power4people medewerkers om aan de slag te gaan, ook als ze het moeilijk hebben. Het hebben van werk draagt bij aan inkomen, structuur, contact, waardering, ontwikkeling en zingeving. Gebruik de kracht van werk!

“Door onze bevlogenheid, kennis en ervaring zijn we al jaren zeer succesvol op het gebied van coaching, re-integratie en outplacement. Graag helpen of houden we medewerkers en verzekerden op een positieve manier aan het werk!” aldus Wilma Roskam, directeur Power4people.

Samenwerking met Trivalent

Zoals je weet richten wij ons bij HMP vooral op het realiseren van veranderingen binnen organisaties. HMP als realisatiebureau zorgt dat de gewenste verandering echt gaat werken. Eerder zijn wij niet tevreden! Trivalent (www.trivalent.org) heeft haar focus op de menskant van veranderingen. Zij coachen en trainen medewerkers om in veranderingen mee te gaan en Trivalent helpt autonomie en innerlijke kracht te vergroten. Daarnaast richt Trivalent zich door loopbaanmanagement en businesscoaching op het actief begeleiden van werkzoekenden en zelfstandige professionals die worstelen met het vinden van nieuw werk en opdrachten.

Iets wat ons bij HMP erg aanspreekt dus wij bundelen graag samen onze krachten in onze wens jou met onze veranderwijsheid te inspireren.