Organisatiestrategie

Is jouw organisatie al ‘fit for the future’? HMP helpt je graag bij het bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Gezamenlijk ontwerpen we een optimale organisatie waarbij wij rekening houden met de gewenste wendbaarheid en flexibiliteit. Of heb je interesse in een frisse blik op jouw huidige organisatiestrategie? Wij gaan graag met je in gesprek!

Passende organisatiestrategie

Passende organisatiestrategie

Is uw organisatie ‘fit for the future’? Sluit uw organisatiestrategie aan bij toekomstige ontwikkelingen?

Gelijktijdig met het uitvoeren van de business, verandert uw organisatie in de loop van de tijd gewild of ongewild door invloeden van buitenaf. Denk aan gewijzigde wet- en regelgeving of door veranderende klantwensen. Vaak past een organisatie zich ‘organisch’ aan en groeit op die manier met de verandering mee. Toch komt er een moment om uw organisatie eens kritisch tegen het licht te houden en mogelijk opnieuw te organiseren. Anders gezegd: u heeft de afgelopen jaren verbouwd, dit betekent telkens de organisatie stukje bij beetje zo goed mogelijk aangepast aan de nieuwe omstandigheden. Wij gaan graag met u in gesprek over nieuwbouw en bieden ondersteuning bij het verandertraject!

 

 

Hoe komt u tot de optimale organisatie?

Wij vragen u om naast uw huidige organisatie te gaan staan. Met de kennis en strategie van nu en uw toekomstvisie, ten aanzien van de markt, wet- en regelgeving, technologie, e.d. gaan wij samen met u uw organisatie opnieuw ontwerpen. Wat is uw optimale organisatie? Voldoet uw productenpakket / dienstverlening nog? Haalt u het optimale rendement uit uw organisatie? Heeft u alles qua processen en procedures efficiënt ingericht?

Wij zijn in dit verandertraject de kritische vragensteller en dagen u uit. In plaats van verbouwen, gaan we nieuwbouwen! Samen ontwerpen wij uw optimale organisatie waarbij wij rekening houden met de gewenste wendbaarheid en flexibiliteit.

Onze werkwijze:

wij adviseren, ondersteunen en realiseren 

Als de optimale organisatie is geschetst, bepalen wij gezamenlijk op welke wijze uw huidige organisatie hierin past. Waar en hoe dient uw huidige organisatie te worden aangepast, denk hierbij aan inrichting, processen, procedures en personeel. En waar moet afscheid van worden genomen.

We gaan samen bepalen in welk tempo en in welke stappen we tot de nieuwe organisatie komen: volgtijdelijk inzicht. HMP wordt veelal ingezet als projectmanager om de voortgang te bewaken en de gewenste verandering daadwerkelijk te realiseren, zodat uw organisatie bij uw strategie en markt past!

Bent u geïnteresseerd in onze unieke werkwijze en wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. Bel 085 – 0492444 of stuur ons een e-mail hmp@hmp.nl.

True Workspace B.V.

“Een prettige ondersteuning die vooral pragmatisch en no-nonsense was. Geen typische consultancy aanpak maar concreet en to the point.”

Erik van Laar
Directeur