Over ons
Hunter Management Partners voert opdrachten uit voor (middel)grote bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties. Hunter Management Partners is een bundeling van partners en associate partners die hun sporen hebben verdiend in het realiseren van organisatieveranderingen, reorganisaties, arbeidsrechtelijke- en HR-vraagstukken, fusies / overnames en werkbeleving.

Missie
Realiseren van noodzakelijke veranderingen binnen organisaties
Hunter Management Partners bestaat uit professionele en ervaren partners. Ondanks de verschillende persoonlijkheden, delen wij allemaal dezelfde waarden: we zijn bevlogen, hebben doorzettingsvermogen en beschikken over humor. Wij werken hard, zijn betrouwbaar en wij weten van aanpakken. Onze aanpak is pragmatisch en gestoeld op onze deskundigheid. Hierdoor zijn wij in staat organisatieveranderingen te realiseren! Hunter Management Partners is daarom uw partner; de partner van uw management.

Ons logo

De arend, symboliseert het volgende: bevlogenheid (van onze partners), scherpe blik (analytisch vermogen), helicopter view (het hebben van overzicht), resultaat gericht (kansen zien en realiseren), aangaan van langdurige relaties (betrouwbaar) en de klauwen erin zetten (wij weten van aanpakken).

Visie en werkwijze
Slimme en pragmatische doeners die gaan voor TOP kwaliteit
Wij geloven dat organisaties behoefte hebben aan ‘slimme’ en pragmatische doeners. Mensen met een scherpe blik en met de capaciteit om samen met u zaken te realiseren. Wij adviseren niet vanuit een ‘ivoren toren’, maar gebruiken de kennis die in de organisatie aanwezig is, stellen kritische vragen, plaatsen kanttekeningen en schrappen de ballast. Wat rest is een concreet en te realiseren doel op basis waarvan u de toekomst met ambitie en vertrouwen tegemoet kunt gaan. ‘Wij zeggen wat we doen en realiseren wat we zeggen!’

Kwaliteitsgarantie
Wij willen de beste zijn en u het beste bieden. Hier zijn wij zo van overtuigd dat wij niet werken met opzegtermijnen of langdurige contracten. Dit houdt ons scherp en zorgt dat wij de verwachtingen van onze opdrachtgevers minimaal moeten realiseren en het liefst overtreffen. Dit lukt ons door telkens een blijvend resultaat neer te zetten.
  
Onderscheidend vermogen
Wij focussen ons op onze core business; het realiseren van organisatieveranderingen! Hunter Management Partners onderscheidt zich van de zogenaamde ZZP’ers, advocatenkantoren, reguliere adviesbureaus en freelancers. Het divers samengestelde team van (associate) partners stelt ons in staat ons te specialiseren, elkaar te coachen en vanuit verschillende disciplines samen te werken. Voor u betekent dit dat we in staat zijn complexe en omvangrijke opdrachten uit te voeren waarbij verschillende expertises en vaardigheden gevraagd worden en waarbij continuïteit geboden is.

Langdurige relaties
Het opbouwen van een langdurige relatie met u is voor ons essentieel. Wij willen afgerekend worden op het behaalde resultaat dat we samen met u hebben bereikt. Hunter Management Partners leest haar succes af aan de langdurige relaties met onze opdrachtgevers… een partnership!