Ons team

Ons team

HMP is in 2010 opgericht door Wim Jager. In 2012 is Simone Schasfoort-Smeijer als Adviseur / Arbeidsrechtjurist in dienst getreden. Sinds 2018 is zij mede-eigenaar van HMP en vormen Wim en Simone als Partners samen de directie. Simone heeft als Managing Partner, naast uitvoering van de corebusiness, intern de dagelijkse leiding. Wim focust zich, naast de uitvoering van de corebusiness, op financiële en commerciële taken.

Het team van HMP bestaat verder uit Adviseurs en Directiesecretaresse. Een Adviseur van HMP heeft een breed takenpakket en houdt zich uiteraard bezig met onze dienstverlening. Daarnaast is de Adviseur verantwoordelijk voor acquisitie en het relatiebeheer van de eigen relatieportefeuille. Het team wordt momenteel gevormd door: Wim JagerSimone Schasfoort-Smeijer, Inge JanssenVera Verlooij en Lois Belo

Wim Jager

DGA / Changemaster / Mediator

Mr. Simone Schasfoort-Smeijer

Managing Partner / Jurist / Mediator (MfN)

Inge Janssen

Senior Adviseur

mr. Vera Verlooij

Adviseur / Jurist

Lois Belo

Directiesecretaresse

Onze associate partners

Ter versterking van het team van adviseurs, werken wij samen met associate partners. Een associate partner is een zelfstandige professional die zich op een bepaald gebied heeft gespecialiseerd en conform de methodieken en standaarden van HMP werkt.

Onze samenwerkingspartners

Daarnaast kent HMP zogenaamde samenwerkingspartners. Dit zijn vergelijkbare bureaus als HMP, maar dan op een ander adviesgebied. De samenwerkingspartners van HMP zijn: MKB Advies Partners, Power4People.