ONS TEAM

ONS TEAM

HMP is in 2010 opgericht door Wim Jager. Hij is als eigenaar, Senior Adviseur en Mediator nog steeds verbonden aan HMP. Lois Belo is sinds 2024 Directeur van HMP en verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de eigen organisatie, waaronder het personeelsbeleid, de financiële administratie, marketing en de opdrachtverdeling. HMP kent korte communicatielijnen en een platte organisatiestructuur. Lois is als Directeur het aanspreekpunt voor en geeft leiding aan haar team van adviseurs. Daarnaast is zij LVV-registervertrouwenspersoon.

Het adviseursteam van HMP bestaat uit (Senior) Adviseurs / Juristen. Een Adviseur van HMP heeft een breed takenpakket en houdt zich uiteraard bezig met onze dienstverlening: Reorganiseren, HR Projecten, Arbeidsrecht, Mediation en Vertrouwenspersoon. Daarnaast heeft iedere Adviseur een specialisme waardoor het team elkaar op inhoudelijke kennis en expertise aanvult. Zo nodig worden cliëntcases interdisciplinair tussen Adviseurs besproken om zo het beste advies voor onze klanten te kunnen geven. Op deze manier geven we invulling aan ons 4-ogen-principe; er is binnen HMP altijd een tweede Adviseur op de hoogte van en bereikbaar voor de aangemelde casus. Verder houdt een Adviseur zich bezig met relatiebeheer, commerciële activiteiten en ontwikkeling van nieuwe diensten en producten. Het adviseursteam wordt momenteel gevormd door: Randy van den Boogaard, Madelon Dane en Wim Jager.

Het hele HMP team wordt ondersteund door Nienke van Vliet, onze Office Assistent. Zij houdt zich daarnaast bezig met (de vormgeving van) alle sociale media-uitingen.

Lois Belo

Directeur / LVV-registervertrouwenspersoon

Wim Jager

Eigenaar / Senior Adviseur / Mediator

Mr. Randy van den boogaard

Senior Adviseur / Jurist / LVV-registervertrouwenspersoon

Madelon Dane

Junior Adviseur

nienke van vliet

Office Assistant

Vacature

Adviseur – Jurist

Lois Belo

Directeur / LVV-registervertrouwenspersoon

Wim Jager

Eigenaar / Senior Adviseur / Mediator

Mr. Randy van den Boogaard

Senior Adviseur / Jurist / LVV-registervertrouwenspersoon

Madelon Dane

Junior Adviseur

nienke van vliet

Office Assistant

Vacature

Adviseur – Jurist

Onze associate partners

Ter versterking van het team van adviseurs, werken wij samen met associate partners. Een associate partner is een zelfstandige professional die zich op een bepaald gebied heeft gespecialiseerd en conform de methodieken en standaarden van HMP werkt.

Onze samenwerkingspartners

Daarnaast kent HMP zogenaamde samenwerkingspartners. Dit zijn vergelijkbare bureaus als HMP, maar dan op een ander adviesgebied. De samenwerkingspartners van HMP zijn: MKB Advies Partners, Power4People.