Lois belo

Directeur / Vertrouwenspersoon

“Plezier in het werk, maakt perfectie in het werk”

Lois haar reis bij HMP begon als vakantiekracht in 2014 tijdens haar vwo-opleiding. Vervolgens combineerde zij haar HBO studie Office Management (specialisatie HR) met de functie als Office Medewerker bij HMP. Na het behalen van haar diploma in 2019 is Lois fulltime bij HMP in dienst en gestart als Business Partner. In de tussentijd heeft zij haar kennis en vaardigheden uitgebreid met diverse verdiepende opleidingen.

Vanaf 2021 is Lois steeds meer belast met de interne organisatie van HMP. Gaandeweg heeft ze meer directietaken van Wim Jager (Eigenaar) overgenomen, omdat hij ruim 4 jaar lang fulltime interim HR Directeur Europe was voor een internationale levensmiddelenproducent. Daarom was het een logische stap dat Lois vanaf januari 2024 de volledige verantwoordelijkheid voor HMP heeft gekregen en zich nu de trotse Directeur van HMP mag noemen.

Vanuit haar functie zorgt Lois ervoor dat de interne organisatie van HMP soepel draait en voortdurend wordt geoptimaliseerd. Daarbij is zij verantwoordelijk voor alle interne zaken, waaronder het personeelsbeleid, de financiële administratie, de marketing van HMP, de opdrachtverdeling en is zij het aanspreekpunt voor en geeft leiding aan ons team van adviseurs.

Door al jaren mee te draaien binnen HMP en haar drive om te leren, draagt Lois ook haar steentje bij aan ons advieswerk voor klanten. Samen met haar Team HMP zet zij zich in voor de beste resultaten. Dit door met plezier hard te werken en door met haar hart te werken.

Ontspanning vindt Lois door tijd door te brengen met haar vriend, familie en vrienden en is ze regelmatig te vinden in de sportschool.

Expertise

  • Organisatorische vraagstukken en -advisering
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Reorganiseren / herstructureren
  • Human Resources
  • Geregistreerd en gecertificeerd Vertrouwenspersoon

opleidingen

  • HBO Associate Degree Office Management – Specialisatie HR
  • HBO module Arbeidsrecht en Verzuim
  • LVV-registervertrouwenspersoon