Lois belo

Directeur / Vertrouwenspersoon

“Plezier in het werk, maakt perfectie in het werk”

Lois haar reis bij HMP begon als vakantiekracht in 2014 tijdens haar vwo-opleiding. Vervolgens combineerde zij haar studie Office Management (specialisatie HR) aan Schoevers met de functie als Office Medewerker bij HMP.

Sinds juli 2019 is Lois fulltime bij HMP in dienst en gestart als Office Manager. In de tussentijd heeft zij haar kennis en vaardigheden uitgebreid met diverse verdiepende opleidingen en is zij nu de trotse Directeur van HMP.

Samen met de DGA vormt zij de directie van HMP en is Lois mede verantwoordelijk voor het algemene organisatiebeleid.

Vanuit haar functie zorgt Lois ervoor dat de interne organisatie van HMP soepel draait en voortdurend wordt geoptimaliseerd. Daarbij is zij verantwoordelijk voor alle interne zaken, waaronder het personeelsbeleid, de financiële administratie, de marketing van HMP, de opdrachtverdeling en is zij het aanspreekpunt en leidinggevende voor ons team van adviseurs.

Door al jaren mee te draaien binnen HMP en haar drive om te leren, draagt Lois ook haar steentje bij aan ons advieswerk voor klanten. Samen met Team HMP zet zij zich in voor de beste resultaten. Dit door met plezier hard te werken en door met haar hart te werken.

Ontspanning vindt Lois door tijd door te brengen met haar vriend, familie en vrienden en is ze regelmatig te vinden in de sportschool.

Expertise

  • Vertrouwenspersoon

opleidingen

  • HBO module Arbeidsrecht en Verzuim (Schoevers)
  • HBO Associate Degree Office Management – Specialisatie HR (Schoevers)
  • Vertrouwenspersoon (LVV geregistreerd)