ONS NIEUWS

NOW en dan doorgaan!

Tot en met 14 maart a.s. kan je nog een aanvraag indienen voor de NOW-4 regeling als jouw onderneming over 3 aaneengesloten maanden een omzetverlies heeft van minimaal 20%. De tegemoetkoming is maximaal 85% van de loonkosten. Meer informatie of hulp nodig bij het aanvragen van de NOW-4 regeling? Neem contact met ons op

… en dan doorgaan!

Met alle steunmaatregelen van de overheid hebben veel organisaties deze moeilijke tijd kunnen overleven. Maar deze steunmaatregelen lopen af en deels betreft het uitstel van betaling. Is jouw organisatie klaar voor de volgende fase? De komende tijd zal er door velen scherp aan de wind gezeild moeten worden om het maximale eruit te halen om zo weer tot een gezonde bedrijfsvoering te komen.

HMP is hét bureau met bewezen ervaring in het efficiënt inrichten van organisaties en het doorvoeren van de daaraan gekoppelde personele consequenties. Ga met ons een oriënterend gesprek aan over wat wij voor jou kunnen betekenen. Doe dat nu alvast, want een goede voorbereiding is het halve werk. Wij staan voor je klaar!

HMP | Realising Change… Bewezen expertise voor het daadwerkelijk oplossen van vraagstukken op het gebied van:  

Reorganiseren – HR Projecten – Arbeidsrecht – Mediation 

Deel dit bericht